En självgod göteborgare

Varken pappa eller Ville är särskilt mycket för att gå upp tidigt, och i deras värld är andra människors vanliga morgonrutiner lika med att vara uppe i ottan. Så tv:s julkalender vid kvart över sju ses oftast först som repris framåt kvällningen i slutet av Bolibompa. Eller på datorn lite när som helst via svenska televisionens hemsida.

I årets upplaga flyttar en halvt finlandssvensk familj in i ett hotell. Tre avsnitt in i historien har ännu inte så mycket av handlingen avslöjats. Men klart står att familjens yngste är en riktig djurälskare och han vill ha en hund av sina föräldrar i julklapp.

”En djurklapp!”, säger Ville och skrattar högt åt sitt egna skämt.

Annonser
Det här inlägget postades i Tips och trix. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En självgod göteborgare

 1. Jonna skriver:

  Helt fantastiskt! Ordvitsar är ju bland det bästa som finns! Underbar humor… Go Ville!
  Trevlig helg!

  • Villes pappa skriver:

   Jonna, jag minns dig som en av de få som verkligen uppskattat mina skämt. Eller är du bara sjukt duktig på skratta trovärdigt? 🙂 Det kan finnas risk att Ville mest tycker djurklappsskämtet är roligt för att det helt enkelt inte finns något ord som heter djurklapp. Men jag, i sann fotbollsförälderanda, tar det som ett tecken på att han har väldigt goda chanser att slå igenom på stå upp-scenen som jag själv aldrig fick göra. Eller ska vi kalla det buskisscenen? 🙂

 2. Rigmor Bomberg skriver:

  Men Erik….du var en fantastisk idéspruta och glädjespridare i tidiga år ;-). Vem minns inte alla roliga timmar med dig och kompanjonen. Ha det gott och fortsätt med din härliga humor i skrivandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s